Μεσημεριανή Κουζίνα Xanadu για δικαστικά έξοδα συντρόφου, Κυριακή 18.3 στις 13:30

On 15 Μαρτίου 2018 by xanadu1

Τα έσοδα από την κουζίνα θα διατεθούν για την κάλυψη δικαστικών εξόδων συντρόφου που συνελήφθη στην Αθήνα στις 17/11/2017.

Με το πέρας της διαδήλωσης στις 17 Νοέμβρη 2017 στην Αθήνα και αφού είχαν διαλυθεί τα μπλοκ των διαδηλωτών και οι περιφρουρήσεις τους και ο κόσμος αποχωρούσε, οι αστυνομικές δυνάμεις κατ’ εντολή της κυβέρνησης σύριζα, εξαπέλυσαν επίθεση στο πλήθος χρησιμοποιώντας τα γκλοπ τους,  χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης. Οδήγησαν τους διαδηλωτές προς την περιοχή των Εξαρχείων όπου καλύπτοντας τις εξόδους πραγματοποιούσαν επιθέσεις μέχρι τα ξημερώματα. Στην επίθεση αυτή της αστυνομίας συνελήφθη ο σύντροφος μας αντιμετωπίζοντας πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Η κυβέρνηση σύριζα όπως και κάθε κυβέρνηση φοβάται και στοχοποιεί τον κόσμο του αγώνα. Φοβάται όσες και όσους αντιδρούν, όσες και όσους παλεύουν για μια καλύτερη ζωή εδώ και τώρα, όσες και όσους στέκονται με το κεφάλι ψηλά ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό ενάντια στον σύγχρονο μεσαίωνα. Και επειδή φοβάται επιτίθεται στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους, στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που παλεύουν καθημερινά για μια δικαιότερη κοινωνία.

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php